tjänster

köpa

Vägen till drömhemmet ser olika ut. Vad står det på din önskelista? Är det en stor vindsvåning med bjälkar i taket? Eller en lägenhet med en stor balkong? Du kanske vill ha ett renoveringsobjekt som du själv kan sätta din prägel på?

Sökandet efter ett nytt hem börjar oftast med en känsla. Medan du söker och letar kan det vara en klok strategi att titta även på objekt som inte omedelbart fångar ditt intresse. Dessutom utvecklar du din egen kunskap och känsla för marknadsvärden och utbud, och kan låta ditt sökperspektiv smalna efterhand.

Men vill du ha vår aktiva hjälp att verkligen hitta något, behöver vi få veta vad du söker. Du kan lämna så många eller få önskemål som du känner dig bekväm med, och givetvis kan du när som helst ändra eller avanmäla ditt intresse.

HUR DU FÖRBEREDER DIG

När Du väl funnit Ditt boende kan köpprocessen i många fall gå väldigt fort. För att underlätta beslutsvåndan är det klokt att börja med att se över Dina finanser. Det är ofta en stor fördel att ha lånelöfte från banken redan när man börjar leta ny bostad. Vernissage har samarbete med många ledande banker och finansieringsinstitut ifall Du skulle behöva vår hjälp.

VISNING

Vi på Verinissage har enbart föranmälda visningar. Detta för att kunna vara flexibla som möjligt och kunna ge kunden den bästa servicen.

BUDGIVNING

Vi vet att budgivning är den del av fastighetsaffärer som kan skapa mest oro. Därför har vi valt att vara så öppna som möjligt och återkoppla varje bud till Dig när Du talar om för oss att Du har intresse i objektet. Det är mäklarens uppgift och ansvar att se till att säljare och eventuella köpare har samma bild av hur en budgivning ska gå till. Det är dock alltid säljaren som har sista ordet, och därmed bestämmer om, och till vem, denne vill sälja sin bostad.

KONTRAKTSKRIVNING

Försäljningen är inte avslutad förrän ett skriftligt avtal är undertecknad av både säljare och köpare. Innan dess kan både partner ändra sig. Vi på Vernissage ser till att upprätta ett köpeavtal där priset och eventuella villkor och överenskommelse dokumenteras.

TILLTRÄDESDAGEN

Försäljningen avslutas vanligtvis på tillträdesdagen med likvidavräkning och resterande del av köpeskilling erläggs. Fram till dess sköter vi på Vernissage alla kontakter mellan bostadsrättsföreningen och banken, samt håller Er informerad om hur affären fortlöper.

Men vårt engagemang slutar inte där. Vi hjälper gärna till även efteråt. Du sätter gränserna för hur mycket hjälp du behöver.

buyhouse

FRI VÄRDERING

Välkommen att kontakta oss nu direkt för ett förutsättningslöst möte.

kontakta oss