Samarbeten

Delagott ABI veckan har vi påbörjat ett samarbete med Delagott som utvecklar bostadsrättsföreningar hållbart och IT-effektivt i partnerskap med sina kunder.

 

Delagott Real Estate AB är rådgivare åt bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare inom både controlling och teknik. Delagott upprättar 30-åriga underhållsplaner som blir basen för fastighetsägarens förvaltning och ger en helhetsbild över fastigheten. Delagott har specialister inom olika områden av fastighetsteknik som bistår sina kunder med upphandlingar och utveckling. Delagott bidrar även på årsbasis med budget och uppföljning samt bemanning av bostadsrättsföreningar efter behov. Personlig och hög servicenivå är deras ledord.

 

Under hösten kommer vi att ha flertal seminarier som riktar sig till dig i Bostadsrättsföreningens styrelse.

 

Besök gärna deras hemsida:

http://www.delagott.se

Samarbete med Boxgard.I dagarna har vi påbörjat ett samarbete med Boxgard. En unik flyttjänst för ett mer lätthanterlig flytt och förvaring.

Boxgard är förrådet med hämtservice. Det är ny förvaringstjänst där vi gör det tunga jobbet och inte du som kund. Man beställer enkelt online och vi kommer och hämtar upp gratis. Bärhjälp och hemkörning av kostnadsfria flyttlådor ingår i priset. Vi är ett prisvänligt val där du bara betalar för just det utrymme du faktiskt använder. Via vår hemsida www.boxgard.com går det att begära gratis upphämtning samt att beställa hem förvarade föremål en i taget eller efter behov.

Marbella samarbete med Blu Sun Consulting.Nu har vi även påbörjat samarbete med ett mäklarföretag på Marbella. Detta innebär att lite dyrare objekt kommer även att läggas ut på deras hemsida och nå ut till fler spekulanter.

 

”Blu Sun Consulting Marbella är ett svenskt fastighets mäklar företag och ägs av Pia Karström, som sedan 12 år är bosatt i Marbella och därför har stor erfarenhet av Costa del Sol området. Blu Sun Consulting Marbella blev etablerat 2011, och Pia Karström förmedlar sälj/köp av nybyggda och begagnade lyx fastigheter.

Blu Sun Consultings fokus ligger alltid på att finna den perfekta fastigheten och till bästa pris för köparen. En investering i en fastighet är så mycket mer än ett köp. En barnfamilj kanske ställer helt andra krav på en bostad än ett pensionerat par eller en investerare. Marbella-området blomstrar och Pia Karström och hennes team njuter av att kunna erbjuda kunderna ett brett utbud av fastigheter i alla prisklasser. Vi ger er personlig och professionell service och ser till att allt går så smidigt som möjligt under köp processen då vi är med er hela vägen. Vi ger dessutom full after sales service!

 

Om du önskar att veta mer så kontakta fastighets mäklare Pia Karström, Blu Sun Consulting Marbella.
Tlf. +34 667 634 301.

E-mail: info@blusunconsulting.com.

Se flera bostäder på: www.blusunconsulting.com

 

Lulu Carter & Johan Ludvigsson!I dagarna har Vernissage per kvadrat påbörjat samarbete med Lulu Carter och Johan Ludvigsson som tillsammans driver Lulu Carter Interior. Företaget jobbar med privata hem men även offentliga miljöer.

Lulu Carter Interior erbjuder helhetslösningar där de färdigställer allt på plats.
Det kan innefatta målning, bygg, möbler, gardiner inredningsdetaljer mm. De hjälper er att skapa en harmonisk, spännande och unik miljö
– Inga jobb är för små, få är för stora. De gör alltid hembesök, och jobbar nära med dig, leverantörer och hantverkare för ett perfekt resultat.

www.lulucarter.se


Lulu Carter har under 18 säsonger varit en av programledarna för ”Äntligen Hemma” i TV4, det egna programmet ”Sälj eller släng” och ett flertal andra tv-produktioner. Vid sidan av detta har hon även drivit ”Lulu Carter Interior and design”, där hon nu också samarbetar med kollegan Johan Ludvigsson. Lulu som har inrett hem och hjälpt drygt 500 familjer genom åren förstår värdet av att lyssna och förstå kunden. Tillsammans med kunden går de igenom dennes idéer och önskemål, allt för att anpassa efter kundernas unika behov och förutsättningar. De hjälper till att hitta din egen personliga stil som lyfter din bostad eller kontor till det ni drömmer om.
Då en konsultation är genomförd sammanställs allt det man talat om, och man får ett dokument med förslag på idéer och tankar kring hemmet, möbler och var man kan provsitta och känna på de olika materialen. Man får även NCS-nummer, tapetförslag, kontaktpersoner på hantverkare  som de rekommenderar. Därefter väljer du som kund hur du vill gå vidare.

 

 

Lulu var först i Sverige med begreppet ”Homestaging” att ställa i ordning hem inför försäljning, och kan verkligen bekräfta att det, med relativt små medel, går att höja värdet på en bostad inför försäljning.

 

Lulu och Johan är även flitigt anlitade föreläsare inom inredning. Bland annat berättar de hur du kan hitta din egen stil, rensa i röran och förnya hemmet med enkla medel.  De skräddarsyr varje föreläsning efter kundens önskemål. Framför allt på årsmöten hos bostadsrättsföreningar, mässor och liknande.

 

I Lulus bok ”Sinnliga Rum” kan man läsa varför hon kallas Sveriges Mysmästarinna.
Lulu och kollegan Johan arbetar nu på en uppföljare till boken.

 

”Vårt mål är att hjälpa människor att gå till sig själva, sina minnen och erfarenheter och att låta bostaden bli en spegel av den de är. Då kommer man att trivas”

BrorduktigstyleI dagarna har vi inlett ett samarbete med Brorduktigstyle som är ett homestyling och homestaging företag och drivs av Siri Netzell Gärde, Sofia Andrèn och Therèse Nyström.

Tjejerna har många års erfarenhet från både homestyling och homestaging och har under de senaste åren samarbetat med flera av Stockholms största mäklarbyråer. Ofta har de objekt de stylat sålt för försäljningsrekord. Brorduktigstyle gillar att blanda vintage med moderna detaljer för att skapa en hemtrevlig känsla samt en fin kontrast. De samarbetar  med flera fantastiska designers, butiker och formgivare och har därför alltid chansen att använda det senaste på marknaden. Deras stylingar är unika och ingen är den andra lik.

Kika gärna på

www.brorduktigstyle.com

 

Oyster BarJust nu bjuder vi på en 4-rättermiddag på Oyster Bar på Storgatan 20 om du bokar in en värdering innan den 30 augusti.

www.oysterbar.se

Älskade ÖstermalmVernissage Per Kvadrat & Älskade Östermalm

 

Under våren påbörjades ett samarbete mellan fastighetsmäklaren Vernissage Per Kvadrat och magasinet Älskade Östermalm. Älskade Östermalm är ett exklusivt gratismagasin som en gång i månaden går ut till samtliga hushåll på Östermalm och Djurgården här i Stockholm. Kombinationen mellan magasinet och en fastighetsmäklare som kan Östermalm men även exklusiva objekt i Sverige och utomlands är helt unik och tillsammans kommer vi erbjuda våra läsare en fantastisk möjlighet att avyttra eller förvärva lägenheter/fastigheter. Som exempel på detta har vi i skrivande stund en herrgård i Bergslagen ute till försäljning. Fokus kommer självklart att ligga på Östermalm men självklart är vi lyhörda för våra kunders önskemål och även de som vill utnyttja denna exklusiva kanal för att nå potentiella köpare.